A breach nem mai, de most már vannak részletek. Az hogy felnyomnak egy hálót mindennapos és nincs igazán hírértéke addig amíg nincsenek meg a mocskos részletek. Így már fincsi. om nom nom nom. És az áldozat pedig...

mitsubishi.gif

BENG! Mitsubishi Heavy Industries.

ITCafe:

A vállalat már korábban jelezte a hatóságoknak a támadás, de a szeptemberi nyilvánosságra hozatalkor sem tudták még, hogy pontosan milyen adatokhoz is férhettek hozzá a crackerek. Tegnap viszont az Aszahi Sinbun japán újság közölt egy riportot, és a belső forrásra hivatkozó cikk szerint a 10 gyárat, összesen 45 szervert és 38 számítógépet érintő támadás során a behatolók különösen érzékeny ipari és katonai titkokhoz jutottak hozzá – például katonai repülőgépek, helikopterek dokumentációjához, atomerőművek tervrajzaihoz és biztonsági rendszereinek leírásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr993331086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása