Hola! Csak így kutyafuttában.

  • Irán meglehetősen lekorlátozta a netet az országban, szal most ez egy kicsit visszafogja majd az iráni hackerek deface statjait több nagy site és szolgáltatás nem elérhető, mint pl a FB, Gmail, yahoo.
  • Valami r00tw0rm nevű kiccsákó megpukkantott a NASAtól pár gigányi db-t, sample itt.
  • Megpukkantották a Brazzers fórumát.
  • Az Anonymous ledosolta a CIA honlapját, bár ez még nem megerősített.
  • És állítólag kapott egy ddost a hamisitasellen.hu is, szintén az anons jóvoltából.
  • Illetve a Microsoft India (www.microsoftstore.co.in) kapott egyet. Jelenleg a következő szöveg fogadja a látogatókat: " The Microsoft Store India is currently unavailable. Microsoft is working to restore access as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this may have caused."

Thats all folks... ^___^

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr814099635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buherator · http://buhera.blog.hu 2012.02.13. 10:30:02

Ezzel az Irán dologgal azért óvatosan, a HVG-n kívül mindenhol a titkosított forgalom (részleges) blokkolásáról szól, a teljes lekapcsolást csak ebben az egy cikkben lehet olvasni.

_2501 2012.02.13. 12:05:55

@buherator: öööö... tényleg. most hogy mondod ez igy tényleg megtévesztő. valóban, átvettem a hvg megfogalmazását pedig tényleg nem helyes. javítom, thx ^__^
süti beállítások módosítása