#opGlobalBlackout

Most, hogy kilátok a könnyeim közül, asszem szentelek ennek pár sort, had palmozzon más is. Van itt egy pastebines cucc meg egy youtube video.

To protest SOPA, Wallstreet, our irresponsible leaders and the beloved bankers who are starving the world for their own selfish needs out of sheer sadistic fun, On March 31, anonymous will shut the Internet down.

Hát ezt nem igazán lehet komolyan venni. Aki ezt kiagyalta, leírta mondhatni teljességgel fogalmatlan. Elsőre arra gondoltam hogy ez nem is official anonymous, mert mostanában minden kis b*zi azzal dobáblózik h expectus, de tényleg... Őszintén szólva a tököm tele van velük, na mindegy. Oké. Tudnak használni mindenféle toolokat amivel le lehet rántani DB-ket mindenféle weboldalakról, mások által megírt splojtokkal megpukkantanak ezt-azt, és le tudnak dosolni kisebb szájtokat mert van mögöttük egy tömeg. Elkezdhetném fejtegeni hogy miért blőd ez az egész, de már megtette az Errata.

Szép beégés, gratz.

update:

Anonymous: "nemmivótunk" (packetstorm). Szal az van amit mondtam: sok kis szopós, expectus, we r legion, whatever... Ez az Anonymous gyenge pontja. Bárki mondhatja hogy ő biz Anonymous, és bármit mondhat az Anonymous nevében. Rövid/középtávon lejáratják az anont, és ez a támogatottság rovására megy, márpedig az anon ebből építkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr744117939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebcsaba 2012.02.16. 11:32:29

Az a footnote ott a linkelt cikk végén, az művészi beolvasás ;]
süti beállítások módosítása