A hétvégén történt hogy az Anonymous egyik adminja - bizonyos Viral - berágott és mivel volt hozzáférése az anonops.net és anonops.ru domainekhez, úgy döntött hogy takeovereli a domaineket. Innentől kezdve az Anonymous nem javasolja hogy ezeket használja bárki is, helyette van viszont anonops.in. shitstorm, Nerdo, owen,blergh, és Power2All nagyon sajnálják meg minden, legalábbis ez olvasható a anonops.in oldalon. öö... nahát nahát... ezeknek mégis van nevük is... pfff... na mindegy.

Egy Evo nevű kismókus defacelte az anonops.net-et, és kipublikálta Viral polgári nevét - Ryan Clearly, UK, 17 éves - és egyéb szenzitív és kínos adatait, úgy mint email cím, lakcím, paypal azonosító, skype cím, telefonszám, és születési dátum.

hát... fail... -_-

Update:

Hát gyerekek... ez csúnyán elgennyesedett. Miután kipublikálták Ryan adatait, úgy döntött a srác hogy pusztuljon mindenki, úgyhogy az anonops.net most redirektel egy google sites oldalra ahova kipakolt egy nagy halom irc logot. Meglátjuk mi sül ki ebből.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr202889422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

synapse · http://www.synsecblog.com 2011.05.16. 14:21:40

Ahaha, ilyen kerdoivet elkepzelek:

Join Anonymous!
name: ______
social sec #: ________
CC PAN: ___________

:D

synapse
süti beállítások módosítása