kínai hackerek

Címkék: china breach

2011.12.22. 14:21

HVG:

Kínában tevékenykedő hackerek tavaly behatoltak az amerikai kereskedelmi kamara számítógépes rendszerébe, és adatokat szereztek meg annak műveleteiről és 3 milliós tagságáról - írta szerdán a The Wall Street Journal (WSJ).

Az üzleti napilap megszólaltatta a kínai nagykövetség szóvivőjét, aki leszögezte: az olyan állításokra, hogy a számítógépes támadás mögött Kína állna, "semminemű bizonyíték nincs", ezért azok "felelőtlenek". A kérdést nem kellene "politizálni"

"Szokatlan számunkra, hogy egyértelműen olyan valakinek a keze van a dologban, aki nagyon érti a dolgát: pontosan tudta, hogy kik vagyunk, célirányosan szemelt ki magának bizonyos személyeket, és bonyolult eszközöket alkalmazott az információk megszerzése érdekében" - árulta el az újságnak David Chavern, a kamara számítástechnikai részlegének vezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr293485939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása