sony again

Címkék: sony facebook anonymous breach

2012.01.06. 11:18

Ismét. Ez még ropogós. Anonymous::#opSony->fuckup("SonyPictures.com") . Most a Sony Pictures weboldala esett áldozatul a SOPA elleni harcnak. Az elkövetők egy s3rver.exe nevű pofa, illetve Anonnerd és N3m3515. Az infókat twitterre postolta ki s3rver, illetve youtube videókat a hackről amiket azóta eltávolított. A sony pictures facebook acc is kétségtelenül kompromájzd, dobtak pár kommentet bizonyságul.

sony-pictures-2.pngPastebinen egy neverexpire msgt találtam de itt sincs több infó mint twitteren. Arról hogy a sonypictures.com-al mi történt nem sok infó van, csak a hírekben és twitteren terjed futótűzként. A Videót sajna nem tudtam megnézni mert leszedte a kis buzi, összesen egy php/mysql_connect() hibaüzi látszik a képen, szal tippre azt mondanám hogy megpattintották a db-t. Ha jön új infó akkor updatelem a postot.

src: afterdawn.com, cyberwarnews.info, +twitter, +googlenews

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr53523677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása