Ezt várják tőlünk

Címkék: deface anonymous pancser

2012.03.04. 13:48

index

Magukat a magyar Anonymous tagjainak nevező hekkerek átfogalmazták az Alkotmánybíróság honlapján található alaptörvényt.

Mi légió vagyunk. Nem bocsátunk meg. Nem felejtünk. Ezt várják tőlünk.

Ok, csináljunk egy kísérletet... googletranslate-be bökjük be hogy "expect us", mit kapunk? "azt várják tőlünk".

Aki ezt írta az nincs nagy barátságban az angollal, de még az anon mottóját sem érti... nagyon fiatal lehet a srác. Biztos nagyon szórakoztató kormányzati oldalakon átírkálni a szöveget. Megtaláltok az adminfelületet? Olcsó volt a jelszó? Had mondjak valamit: Szervereket feltörni egyszerű. Hogy ne kapjanak el.. az már nem annyira... Szervereket feltörni szórakoztató. Ha kopogtatnak a rendőrök... az már nem szórakoztató... bíróságra járkálni sem szórakoztató.

hát... inkább no comment...

update 1

origo:

A honlap elleni hackertámadás és az "a magyar nemzet Anonymous tagjainak" nyilatkozata a hazai IT-biztonsági szféra figyelmét is felkeltette. A GHost nevű hacker azt is megtalálta, hogy milyen hibák vezethettek a honlap feltöréséhez. A Buhera blogon közölt rövid elemzés szerint a felhasználók olyan információkhoz is hozzáférhettek a böngészőből, amelyeket csak az adminisztátoroknak kellett volna látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr294287979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

synapse · http://www.synsecblog.com 2012.03.05. 15:09:45

"Hogy ne kapjanak el.. az már nem annyira..."

ORLY?

_2501 2012.03.05. 19:13:28

megtaláltad az üzenet a szőnyeg alatt, de nem a magadfajta packetnindzsának volt címezve XD
süti beállítások módosítása