profit--

Címkék: torrent

2012.04.02. 15:06

itcafe:

A kalózkodással kapcsolatos fontos hír volt a múlt héten, hogy megjelent a francia Hadopi szabályozáshoz kapcsolódó, a tavalyi év adatait bemutató riport, melynek legfontosabb állítása, hogy a szigorú fellépésnek, a „három dobásod van” törvénynek köszönhetően Franciaországban 2011-ben 29 százalékkal csökkent a kalózoldalak látogatottsága, illetve 66 százalékkal esett vissza az illegális fájlmegosztás. A TorrentFreak – az adatokat nem vitatva – épp ezért arra mutatott rá, hogy a zeneipar bevétele ugyanebben az időszakban 3,9 százalékkal, a filmiparé 2,9 százalékkal csökkent Franciaországban, ami ellentmond annak a sokat hangoztatott állításnak, hogy a jogtulajdonosok bevétel-visszaesése a kalózkodás következménye.

fy.jpg

Visítani fogok ha kiderül hogy a torrent miatt esett a bevételük, na nem azért mert mocskos undorító megalomán kapitalista patkánynak tartom őket akik a jogvédelem nemes aranyszállal kivert palástjában parádézva szórnak mágikus jogi átkokat, neeeem. Az én szememben ők maguk testesítik meg mindazt amit az egyház a sötét középkorban: a saját nyereségükbe és hatalmukba foggal körömmel kapaszkodva eretnekséget kiáltanak, nyilvános és véres kivégzést követelnek hogy példát statuáljanak, miközben a törvény és az egészséges üzleti magatartás kereteit túllépve úgy csavarják ki jogrendszert mint a rongyot. Aknákat a fejlődés útjába! Ezaz! Nálunk van a pénz, ezért a törvény a mi oldalunkon áll! POKOLBA VELETEK!! YARRGH HARR HARR HARR!! Buzik.

Idézem Kasperskyt:

The world has changed and the old rules do not work anymore. We need to find new models of creative content distribution, which, by the way, Apple/Google have already done and even tested it for us.

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr224356003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

detritus 2012.04.02. 19:32:30

Kódexmásolók tiltakoznak a könyvnyomtatás ellen. Türelem, kipusztulnak :).

_2501 2012.04.03. 09:34:27

hehe szép hasonlat. :)

Unit 331 2012.04.05. 09:47:03

I found the image a bit offensive. What about the following one?

m.blog.hu/cs/csigafasz/image/DeadMan/cleverbot/j%C3%A9zushaver.jpg

_2501 2012.04.05. 10:50:03

@Unit 331: az egy másik életérzés :D jesus buddyt már régóta szeretném felhasználni valamelyik postban. Valami olyan cikkhez képzelem el, mint pl "feltörtek egy egyházi pedowarez szervert" vagy hasonló. ^___^ Nem jön ilyen hír sajna..
süti beállítások módosítása