DBIR 2012

Címkék: statisztika stat pdf verizonbusiness

2012.03.30. 12:39

A verizonbusiness most rakta ki a 2012-es data breach investigations reportját. 855 incidens, 174 millió kompromájzd record. Szép eresztés. Nem mazsolázok bele, de akit érdekel az nézze meg mert nagyon tanulságos és jól összeszedett kis docc lett. Szeretem őket mert bazijó lebontásokat csinálnak, és az idei pedig még plusba pöpec, köszönhetően a greetelt szervezeteknek:

Once again, we are proud to announce that the United States Secret Service (USSS) and the Dutch National High Tech Crime Unit (NHTCU) have joined us for this year’s report. We also welcome the Australian Federal Police (AFP), the Irish Reporting & Information Security Service (IRISSCERT), and the Police Central e-Crime Unit (PCeU) of the London Metropolitan Police.

GJ guys, KUTGW! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://breach.blog.hu/api/trackback/id/tr284349956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása